zondag 17 mei 2009De vooruitzichten voor de komende week zijn niet te best: alleen maar Zon!
Vanaf donderdag wordt er weer actieviteit verwacht. De beste kansen momenteel zijn momenteel richting Colorado. We wachten de briefing van vanavond af om te zien wat we gaan doen.


Tegen 5 uur kwamen de 3 busjes van tour-1 bij de Guest Inn aan. De toerleiding onderging een feestelijk afscheid door de Britse leden van die groep. Wij voelen de uitdaging!

Een half uur hierna hebben we de eerste briefing. Als voornaamste gevaar werd niet de tornado genoemd, maar de bliksem! "Donders nog aan toe!"

We hebben natuurlijk een formulier moeten tekenen dat de tourleiding niet aansprakelijk is voor enige gevolgen.

Dit kan er met je gebeuren als je wordt uitgerekt door een "Sucktion Spot" van een tornado. Deze foto namen we op een van de vele overvolle "car sale parkings" hier in de buurt van de Guest Inn.

We zijn nu scherp op alle zaken die met het weer te maken hebben, dus de halo rond de zon moest natuurlijk ook even op de plaat.


Voor een beter plaatje, dubbelklik op de afbeelding.1 opmerking:

  1. Zonnebril, korte broek ... dure reis om in het zonnetje te mogen lopen :-/. Nou in ieder geval komen jullie toch met bruine smoeltjes terug, en ook nog eten bij de Mexicaan?? Maar optimisten zoals jullie (na regen komt... O nee !!!)weten dat het weer zo kan omslaan.

    BeantwoordenVerwijderen